Infusió de camamilla. Espai Can Mir

Tres infusions depuratives per després de les festes de Nadal

Els torrons, els àpats contundents, el vi, el cava i les sobretaules eternes fan que després d’aquests dies de Nadal ens sentim una mica, o molt, pesats i amb la necessitat de depurar el nostre organisme. Les plantes i les infusions seran les aliades perfectes per aconseguir-ho. Fent una mica de bondat i prenent un beuratge a base de de gingebre, camamilla o romaní els efectes nadalencs queden controlats i el nostre cos ho agrairà moltíssim.

Una de les infusions més recomanable per netejar l’organisme és el té verd, antioxidant i depuratiu, perfecte per prendre en dejú i també després de les menjades. Opteu per l’estèvia o la mel per endolcir-lo. El gingebre és un altre dels grans aliats. De gust picant, depuratiu i diürètic, barrejat amb altres ingredients és a més boníssim.

Plantes que depuren. Espai Can Mir

Hem preparat tres infusions infal·libles i molt bones per activar el procés digestiu i facilitar l’eliminació de toxines que us agradaran moltíssim.

Infusió de gingebre, canella i mel

1 litre i mig d’aigua

50 grams de gingebre fresc tallat a rodanxes fines

1 branqueta de canyella.

Quan l’aigua bulli, afegirem el gingebre i la canyella i ho retirarem del foc, deixarem que infusioni uns 15 minuts, colarem la mescla i afegirem mel. El que ens sobri es pot guardar a la nevera per anar bevent duran t el dia.

Camamilla i anís

1 culleradeta de flors de camamilla

1 culleradeta de anís

1 tassa d’aigua

Poseu a bullir l’aigua i afegiu les culleradetes de camamilla i anís. Deixar al foc durant tres minuts. Tapeu i deixeu infusionar un parell de minuts més. Coleu i beveu.

Infusió de romaní

2 culleradetes de fulles de romaní

1 litre d’aigua

Poseu a bullir l’aigua i afegiu les culleradetes de romaní. Deixar al foc uns cinc minuts. Tapar i infusionar un parell de minuts més. Coleu i beveu.

Consells de l’Espai Can Mir.