Espai Can Mir

Preparem l’hort domèstic per la tardor. Espai Can Mir

Després d’un estiu amb una abundància extraordinària de tomàquets, carbassons i albergínies, és el moment d’arrencar totes les plantes, preparar la terra y començar a pensar què plantarem a partir de setembre.

Espai Can Mir

Amb l’arribada de la tardor, el dies més curts i les temperatures més suaus, és el moment de posar a punt el nostre hort per a les properes sembres. Les feines preparatòries d’aquest mes són importants per obtenir un hort en bones condicions de cara els propers mesos.

Què cal fer

Després d’abonar amb compostatge la terra, podem començar a sembrar pèsols, faves, canonges, raves, rúcola, bledes, pastanagues, naps, espinacs, enciams, escaroles, bròquils i cols. Millor que intentem plantar omplint tota la superfície i si no podem, tapem les zones buides amb malles o afegim compostatge pel damunt.

Per dur a terme totes aquestes feines comptem amb l’assessorament savi i incansable del nostre pagès de capçalera Soma 50mg no prescription required no dr by fedex Benjamí Alvarado. Amb ell, el http___www.bigleaguekickball.com_category_press_ buy no perscription soma proper dia 17 d’octubre, treballarem a la zona d’horta d’Espai Can Mir preparant la terra, triant les plantes, i plantant-les en funció de les seves necessitats i de les seves característiques. Passarem un matí formidable entre amics, gaudint de noves experiències a l’Espai Can Mir.

Apunta-t’hi ara!

Trucan’s al 677 487 488 o bé escriu-nos un correu a joan@espaicanmir.cat