Tast de formatges

Maridatge de formatges catalans
-
16/06/21018
- Què farem:
- Un viatge a través d’un seguit de formatges catalans, tots ells artesans i de la màxima qualitat.
- Aprendrem a identificar cada tipus de formatge, a conèixer les diferències entre famílies, a assaborir-los en un joc de sensacions i emocions. Però també sabrem on comprar-los, com tallar-los, com servir-los i com conservar-los.
- Ho acompanyarem amb una selecció de pans artesans d’autor i amb els vins més adients per a cada cas.
- Expert: Ramon Roset
- Analista sensorial, gastrònom, membre del jurat de diversos concursos de formatges (Lactium / Vic, Fira de Sant Ermengol / La Seu), redactor i tastador per a la revista Cupatges…
- Amb en Ramon descobrirem els secrets dels formatges i com harmonitzar-los per gaudir-ne de la millor manera.
- Horari: 11:00 a 13:00h.
- Preu: 39 €
- Hi ha la possibilitat de acabar el tast amb un dinar informal i lleuger (1 plat + 1 postre) que complementa el taller.
- Preu dinar: 15 €