Caçations a l'Espai Can Mir

Arriba Nadal: un any més hem caçat un munt de tions a l’Espai Can Mir

Com cada desembre, quan s’acosta el Nadal un bon nombre de tions es vénen a refugiar als boscos de Can Mir esperant que els nens els vinguin a buscar i se’ls emportin a casa. Enguany, la recerca ha estat divertidíssima. En Joan i l’Anna han esperat als infants per compartir un joc de pistes que ha tingut com a premi final la gran troballa del tió.

Joc de pistes

Un cop a Can Mir, els nens han conegut en Martí del Nas Fi que els ha deixat un munt de herbes aromàtiques per plantar en els testos (les que han plantat se les han emportat a casa); han après què mengen els conills en el seu propi cau i com s’alimenten els ocells del bosc. També han descobert l’indret on habiten el follets de Can Mir que tot ho desendrecen i, finalment, han trobat un gran tipi –la tenda on viuen els indis de Nord-Amèrica­– on cada nen ha aconseguit un nom adient per a quan visiti les grans planures. En el tipi han aconseguit la darrera pista que els ha portat fins a l’amagatall del tions. Quina gran aventura!!!!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Desembre, mes de tions

El proper any aquests troncs màgics de Nadal tornaran a Can Mir i els podreu buscar de nou entre les soques del bosc. Això sí, no serà fàcil, però sí molt divertit.

Fins l’any vinent. Bon Nadal i no s’ha d’oblidar de donar força menjar al tió…

Aneu a la web dels Caçations

 

I acabem amb una imatge preciosa de Can Mir, una imatge de postal que ens recorda que aviat serà Nadal i que l’hivern està a punt d’arribar.

Espai Can Mir. Natura i experiències