Quin és el vostre torró preferit? El de xocolata és un dels que no falla mai, gairebé agrada a tothom i a més és molt senzill de fer a casa. Així, si aquest any us voleu lluir a taula i deixar ben contents als convidats podeu fer-vos vosaltres mateixos el torró. Preneu nota d’aquesta recepta facilíssima de l’Espai Can Mir, és per llepar-se’n els dits.
Ingredients per fer una barra:
300 g de xocolata fondant (també podeu fer mig mig i barrejar xocolata amb llet)
20 g de mantega
100 g d’avellanes crues
Preparació
Estendre les avellanes en una safata, torrar-les al forn, amb 5 minuts a 180º serà suficient, remoure-les de tant en tant, apagar el forn i deixar-les 5 minuts més.
Trossejar la xocolata, es pot fondre al bany maria o bé al microones, en ambdós casos foc o potència suau i remoure per obtenir una massa fina i sense gens de grumolls.
Afegir la mantega, i integrar-la bé.
Folrar un motlle de torró amb paper de forn, omplir-ne la meitat amb la xocolata fosa, repartir les avellanes i acabar d’omplir el recipient amb la resta de xocolata.
Deixar refredar un parell d’hores, fins que quedi dur.