Torró de xocolata Espai Can Mir

Torró de xocolata fet a casa. Boníssim. Idees de l’Espai Can Mir

Quin és el vostre torró preferit? El de xocolata és un dels que no falla mai, gairebé agrada a tothom i a més és molt senzill de fer a casa. Així, si aquest any us voleu lluir a taula i deixar ben contents als convidats podeu fer-vos vosaltres mateixos el torró. Preneu nota d’aquesta recepta facilíssima de l’Espai Can Mir, és per llepar-se’n els dits.

 

Ingredients per fer una barra:

300 g de xocolata fondant (també podeu fer mig mig i barrejar xocolata amb llet)

20 g de mantega

100 g d’avellanes crues

Preparació

Estendre les avellanes en una safata, torrar-les al forn, amb 5 minuts a 180º serà suficient, remoure-les de tant en tant, apagar  el forn i deixar-les 5 minuts més.

Trossejar  la xocolata, es pot fondre al bany maria o bé al microones, en ambdós casos foc o potència suau i remoure per obtenir una massa fina i sense gens de grumolls.

Afegir la mantega, i integrar-la bé.

Folrar un motlle de torró amb paper de forn, omplir-ne la meitat amb la xocolata fosa, repartir les avellanes i acabar d’omplir el recipient amb la resta de xocolata.

Deixar refredar un parell d’hores, fins que quedi dur.

Bon profit i bon Nadal

Idees de l’Espai Can Mir