Tocs de Flor. Espai Can Mir

Tocs de Flor a Sils i l’Espai Can Mir

Vine a descobrir el què farà l’Espai Can Mir a Tocs de Flor a Sils.

Envoltats completament de flors, plantes i festa, així és com estarem a Sils els propers dies 20 i 21 de maig durant la 51ª Exposició de Flors que coincideix amb la celebració de la 20ª de Sant Ponç i  la 15ª Fira de Sant Isidre.

Per descobrir els racons més espectaculars i bonics cal seguir l’ itinerrari pels escenaris decorats amb flors, que comença a l’Ajuntament i consta de sis punts on aturar-se. Un d’aquests són els Jardins del Dr. Dexeus la part central dels quals ha estat decorada per l’Espai Can Mir. No us desvetllem en què consiteix l’ornamentació proposada per L’Espai Can Mir, l’haureu de venir a veure, el que sí us assegurem és que us agradarà. Una pista, totes les plantes són bones per crear espais bonics.

 

Tocs de flor és un esdeveniment que transforma Sils en un espectacle floral. En diversos punts de la població s’hi instal·len enjardinaments i decoracions de diversa mena, sempre amb flor i planta, de forma que la població esdevé un gran jardí.

D’altra banda, L’Espai Can Mir també farem un taller amb plantes per a petits i grans que vulguin passar-ho bé amb nosaltres. Ho farem el dissabte entre 10:30 i 12:30 a la Sala La Laguna.

 

Tocs de Flor. Sils