Espai Can Mir Idees

Fem saquets d’olor. Idees de l’Espai Can Mir

Ara que les aromàtiques estan al seu punt una bona opció es tallar-ne algunes branques per deixar-les assecar per fer-ne uns saquets d’olor. És facilíssim i omplirem de fragància els nostres armaris i calaixos.

Els saquets d’olor són un producte natural i ecològic. Es pot utilitzar per aromatitzar la roba, així quan obrim l’armari o el calaix notarem la frescor i la bona olor que fan les herbes aromàtiques. Posa els saquets a les butxaques dels abrics, penja’ls a la barra de l’armari o col·loca’ls dins d’un calaix.

Espai Can Mir Idees

Fes-ho tu mateix

Per fer-los necessites 1 tros de tela de lli o de cotó d’uns 15 x 9 cm, que s’haurà de doblegar per la meitat i cosir dues de les bandes. Aleshores donarem la volta a la tela i omplirem la bosseta amb les aromàtiques que hagis assecat –romaní, timó, marialluïsa o espígol, també podem afegir branquetes de canyella o anís estrellat per intensificar l’aroma–, la lligarem amb un cordill i farem una llaçada.

Si els poses dins de l’armari cada vegada que l’obris l’aroma et transportarà a la natura, recorda de fregar el saquet amb les mans de tant en tant i així es va renovant l’olor.

 

Fes-ho tu mateix, DIY. Espai Can Mir.