Un sommi, un projecte

Estimem les plantes des de sempre i, de fet, hi hem dedicat la vida. Primer cultivant planta ornamental, enfiladissa, arbustiva, aromàtica… Després mirant de difondre el que creiem que realment representen les plantes a través de la creació d’experiències. Així va néixer Espai Can Mir, un lloc on a través de la celebració de tallers de temàtica molt diversa pretenem descobrir el costat més natural de les coses.

Som l’Anna i en Joan i estarem molt contents de compartir amb tots vosaltres aquest espai que hi ha qui ha dit que té un punt de màgia

L’Anna Aldrufeu és biòloga de formació i horticultora per passió. Ve d’una  de les famílies amb més història en el món de la horticultura a casa nostra.

Juntament amb en Joan va crear Aldrufeu & Associats –empresa dedicada a la producció de planter– ja fa trenta anys i més recentment també van fer néixer l’Espai Can Mir.

Creu fermament que les plantes formen part d’una millor manera de viure i li agrada molt investigar noves formes d’aplicar-ho.

En Joan Canal, tot i haver-se dedicat durant molts anys a la comunicació, és des de ja fa molt un enamorat de les plantes, de tot el que signifiquen i de tot el que les envolta.

Amb l’Anna van crear Aldrufeu & Associats i han donat vida a l’Espai Can Mir. Potser per la seva procedència, ha estat el responsable de donar forma al projecte i de proporcionar-li els continguts més atractius.

Entén l’ordre com una forma de bellesa, i la natura en té molt d’ambdues coses.