Espai Can Mir Receptari

El pastís de pastanaga de l’Espai Can Mir

buy soma prescription Hortalisses a la cuina

Les Soma no prescription needed overnight hortalisses també poden tenir un paper protagonista a l’hora de fer postres i a l’Espai Can Mir ho sabem prou bé. Que dieu sinó, del pastís de pastanaga o carrot pie que importat dels Estats Units té cada cop més fidels adeptes. És un pastís suau, deliciós, que pot durar un cop fet tres o quatre dies si s’aconsegueix el miracle de no menjar-se’l de seguida.

Ingredients

– 8 ous
– 600 grams de sucre
– 500 grams de farina
– 3 cullerades de canyella
– 3 cullerades de llevat en pols
– 2 cullerades de bicarbonat
– 50 cl d’oli de gira-sol o d’oliva
– 150 grams de nous picades
– 700 grams de pastanaga ratllada

Elaboració

Es baten els ous amb el sucre un parell o tres de minuts fins que quedi una crema suau. S’afegeix l’oli i es bat 1 minut més. Quan está emulsionat anem afegint la farina, la canyella, el llevat i el bicarbonat i ho barregem suaument. Ja només queda incorporar les nous i la pastanaga ratllada.

Cal repartir la massa en dos motllos rodons d’uns 20 centímetres. Tindrem el forn escalfat a uns 200º i courem la massa a aquesta temperatura uns 10 minuts, baixem a 180º i el deixem 30 minuts més. Abans de treure’ls farem la prova de l’agulla.

I què seria d’un pastís de pastanaga sense la seva crema de formatge?.

Ingredients

– 30 grams de mantega
– 170 grams de Philadelphia o similar
– 170 grams de sucre de llustre

Elaboració

Per fer la crema cal barrejar tots els ingredients, la mantega que haurem deixat fora de la nevera mentre preparàvem la massa del pastís, el formatge i el sucre. I ja està llesta.

Un cop tinguem els dos discos de pastis freds, els farcirem i cobrirem amb la crema de formatge i ja estarà llest. Pots decorar-lo amb petites pasatanagues de sucre o amb nous.

 

Espai Can Mir Receptari

 

 

Bon profit!!!!