Taller Espai Can Mir

Nova temporada a l’Espai Can Mir

Tot i que l’agost es temps de vacances, a l’Espai Can Mir estem en marxa: tenim cura de l’hort, que l’estiu és un temps molt productiu, revisem el nostre planter d’aromàtiques i d’altres espècies, i  comencem a plantejar la nova temporada.

Aquest any tenim moltes i interessants propostes. Als nostres tallers habituals d’horticultura, com l’horta per a nens, la cura de l’hort urbà i els tallers d’horta, les vinculades amb les festivitats de Nadal, Tots Sants, Pasqua, les manualitats o DIY (do it yourself), tornarem a programar experiències relacionades amb el món del tast i la gastronomia.

Espai Can Mir

Entre el mar i la muntanya

L’Espai Can Mir és un lloc únic, i està situat en un entorn magnífic, al cor de la comarca de La Selva, a cavall de la Costa Brava i les muntanyes del Montseny i les Guilleries. La masia, on s’ubiquen les nostres instal·lacions, és un espai acollidor i polivalent, escenari de molts de les experiències que proposem. I al voltant s’estén la finca, amb els camps de cereals, el viver on creix el nostre planter i l’hort que mimem i compartim amb els amics de l’Espai Can Mir.

Visites, festes i molt més

En aquest indret tan especial organitzem visites per escoles i grups, obrim la finca per a donar a conèixer els detalls de l’horticultura i mostrem la feina al viver en amenes visites. També organitzem festes en les nostres instal·lacions on la natura i la diversió són les protagonistes. A través de recorreguts pels diferents espais de Can Mir, contes i històries, posem a l’abast dels més menuts el coneixement de la vida a pagès i de la natura. I per descomptat el mes de juny tornarem a obrir les portes de Can Mir a Benvinguts a Pagès.

Amb molt de gust

La gastronomia i el món dels sentits van tenir un gran protagonisme en la darrera temporada de l’Espai Can Mir. Guiats per reputats especialistes vàrem aprendre a apreciar un bon formatge, amb quins vins combinar-lo, distingir amb quina llet havia estat elaborat, quina era la seva procedència… en fi, tota una experiència que segur que repetirem.

I tornarem…

Com cada any, els tions de Nadal es tornaran a amagar a Can Mir i nosaltres estarem encantats que la mainada vingui a buscar-los per emportar-se’ls a casa. Organitzarem tallers de decoració nadalenca i farem calendaris d’Advent. Tornarem a posar a punt els sentits destil·lant aromàtiques, farem cuina sana… i molt més.

Estigueu atents a la nova temporada de l’Espai Can Mir. Molt aviat.