Experiències a l'Espai Can Mir

Els secrets de l’oli d’oliva extra verge a l’Espai Can Mir. Una experiència única amb Masia Can Viver.

Espai Can Mir et proposa una experiència única en què aprendrem a valorar i apreciar un autèntic oli d’oliva extra verge (AOVE). La millor manera d’introduir-se en aquest món apassionant és fent un tast guiats per un expert, per això Maria Rosa Pérez, de Masia Can Viver, serà la nostra cicerone.

Cita a Espai Can Mir

El dissabte dia 22 sabrem més sobre l’oli i viurem una experiència sensorial que ens connectarà amb aquest producte ancestral, base de l’alimentació mediterrània. Maria Rosa Pérez de Masia Can Viver ens guiarà a través del gust, l’aroma i el color de l’anomenat or líquid i ens ajudarà a reconèixer la seva essència i propietats. Espai Can Mir serà l’entorn perfecte per a gaudir d’aquesta experiència única.

 

Jugar amb els sentits

Durant el tast experimentarem amb la vista, l’olfacte i el gust per aprendre a diferenciar la diversitat de qualitats i tipus d’oli. Rosa Maria ens donarà pistes per conèixer les varietats autòctones i les característiques organolèptiques de cada regió productora. I coneixerem l’oli produït a la Masia Can Viver.

El tast consistirà en una primera aproximació teòrica al món de l’oli d’oliva per tenir la base que ens permetrà fer l’anàlisi sensorial.

Per despertar el sentit de l’olfacte practicarem amb altres aromes com el de la figuera, la menta … ja que l’oli d’oliva extra verge d’alta gamma té una mica de tots ells. Un cop entrenats els sentits tastarem quatre tipus d’oli i apreciarem el seu sabor, olor i color. I aprendrem a distingir les seves qualitats.

Tast Oli Can Viver. Taller Espai Can Mir

Oli gourmet

Masia Can Viver produeix oli d’altíssima qualitat, delicadament envasat i tractat com una joia. És un oli amb aromes i sabors intensos i elevada quantitat de polifenols, antioxidants i antiinflamatoris naturals en l’oli d’oliva i que són considerats molt beneficiosos per a la salut.

La història de l’oli d’oliva, la seva cultura, les seves increïbles propietats que ajuden a mantenir una bona salut, els seus usos gastronòmics, les seves aromes i sabors ajuden a comprendre perquè ha estat venerat i, gairebé divinitzat, des de la més remota antiguitat.

Experiències a l'Espai Can Mir

Masia Can Viver

L’oli Masia Can Viver va néixer sota els auspicis de la història, en una masia que data de l’any 1156 i que ha estat rehabilitada a consciència. Envoltada d’acàcies, roures, pins, ametllers i oliveres i de tota la fauna autòctona del Vallès Oriental, la seva pau només és alterada pel piular dels ocells que van i vénen en constant romeria per l’olivar.

En aquest petit oliverar tractat amb cura i sotmès a un rigorós procés de recollida, selecció i seguiment de tots els processos, s’elabora un oli de sabor i propietats úniques i complexitat excepcional.

Experiències a l'Espai Can Mir

 

T’esperem al tast d’oli que Masia Can viver i Espai Can Mir han preparat per a tu.
T. 677 487 488 | joan@espaicanmir.cat