Taller de Nadal Espai Can Mir

Ja és nadal

Tot i que el temps no ho evidencia, ja falta molt poc per nadal i com que ens agrada tenir-ho tot a punt aquest cap de setmana hem inaugurat un nou taller: el de decoració i regals de nadal amb plantes.

Per molt que no hi ha imatge més nadalenca (a banda de la dels anuncis de torrons, de loteries i de cava) que la d’una Poinsettia, nosaltres ens hem proposat tenir alternatives diferents per a les taules de nadal, per a les nits de festa o per allò que en diuen “les dates més assenyalades de l’any”. Volem que les nostres cases, a més de ben vestides, tinguin  una personalitat pròpia que les faci úniques. I no és esnobisme, és senzillament voluntat de ser nosaltres mateixos.

Per això a l’Espai can Mir hem començat una sèrie de tallers dedicats a aquesta voluntat. La Leonor i l’Anna ens ensenyaran a fer centres, corones, camins de taula… amb ingredients nous o amb d’altres reutilitzats, perquè també es pot ser responsable i elegant. I perquè moltes vegades les idees més senzilles són les que acaben sent més vistoses.

Aquí van algunes imatges dels tallers d’aquest cap de setmana.

Abans de posar-nos-hi, un bon esmorzar.
Abans de posar-nos-hi, un bon esmorzar.
Mireu què es pot fer amb una ouera.
Mireu què es pot fer amb una ouera.
Mans a l'obra
Mans a l’obra
Un punt de sofisticació
Un punt de sofisticació
Comments are closed.