Fires i Mercats

L’agenda de Can Mir está plena de grans esdeveniments aquesta primavera.
No te’n perdis cap.

2, 3 i 4 de juny. Can Mir

Benvinguts a pagès

També per segon any participarem a aquest cap de setmana de portes obertes de moltes instal·lacions agràries del nostre país: Benvinguts a pagès.

Tots aquells que vingueu podreu visitar el viver i totes les altres instal·lacions (els horts, els espais de taller, els camps) on hi haurà diverses sorpreses que faran gaudir encara més de la visita. Us anirem informant.

També podreu comprar els productes que nosaltres produïm i d’altres que es fan a La Selva.

Benvinguts a Pagès

7, 8 i 9 de Juny.

Viridalia 2017

Durant aquests tres dies tindrem obertes les nostres instal·lacions a tots aquells professionals que ens vulguin venir a veure per conèixer de primera mà el que fem, com treballem, com podem col·laborar

De passada, celebrarem els nostres 30 anys! d’existència, per a la qual cosa estem preparant alguna sorpresa per a tots els visitants que s’acostin a casa nostra.

Fires anteriors

2 d'abril. Salt

Fira de la flor i el planter

Espai Can Mir hi serà present amb una parada durant el matí del diumenge.

L’objectiu és vendre planta (aromàtica, ornamental, arbustiva…) i alhora donar a conèixer la nostra activitat a Espai Can Mir en forma de tallers.

Ajuntament de Salt

6 i 7 de maig. Santa Coloma de Farners

Mercat de les Herbes de la Ratafia

Per segon any estarem en aquest mercat on hi portarem tota la nostra gamma de planter de plantes idònies per a fer ratafia (una bona part de les aromàtiques que produïm).

Hi tindrem parada i també hi farem un taller el dissabte a les 18:00h. El lloc encara està per determinar.

El taller es diu “Sorpresa!” i consistirà en transformar en directe diverses peces que ens porti el públic (o que tinguem nosaltres) en minijardins aromàtics. Aquest és el repte que ens hem marcat i al que voldrem donar resposta.

La Ratafia. Santa Coloma de Farners

20 i 21 de maig. Sils

Tocs de Flor

Tocs de flor és un esdeveniment que transforma Sils en un espectacle floral. En diversos punts de la població s’hi instal·len enjardinaments i decoracions de diversa mena, sempre amb flor i planta, de forma que la població esdevé un gran jardí.

Nosaltres decorarem la part central dels Jardins del Dr. Dexeus

També farem un taller amb plantes per a petits i grans que vulguin passar-ho bé amb nosaltres. Ho farem el dissabte entre 10:30 i 12:30 a la Sala La Laguna.

Tocs de Flor. Sils