Fires i Mercats

Can Mir participa en diversos mercats, fires i esdeveniments on mostrem els productes i les activitats que fem a la casa i a la finca durant tot l’any. Portem arreu de Catalunya les nostres plantes, propostes i creacions.

Maig. Riudarenes

Fira de Sant Ponç

Can Mir participa en aquesta fira popular amb una parada en la que podreu trobar tota la gama de planter de planta aromàtica, arbustiva i ornamental, i a més podreu conèixer l’amplia oferta d’activitats y esperièncias de l’Espai Can Mir.

Maig. Santa Coloma de Farners

Mercat de les Herbes de la Ratafia

En aquest mercat portem tota la nostra gamma de planter de plantes idònies per a fer ratafia (una bona part de les aromàtiques que produïm).

També organitzem tallers i activitats per a nens i nenes.

La Ratafia. Santa Coloma de Farners

Maig. Sils

Tocs de Flor

Tocs de flor és un esdeveniment que transforma Sils en un espectacle floral. En diversos punts de la població s’hi instal·len enjardinaments i decoracions de diversa mena, sempre amb flor i planta, de forma que la població esdevé un gran jardí.

Cada any, Can Mir decora un espai de la vil·la i organitza tallers relacionats amb el món de la planta i la flor.

Tocs de Flor. Sils

Juny. Can Mir

Benvinguts a pagès

Cap de setmana de portes obertes de moltes instal·lacions agràries del nostre país: Benvinguts a pagès.

Tots aquells que vingueu podreu visitar el viver i totes les altres instal·lacions (els horts, els espais de taller, els camps) on hi haurà diverses sorpreses que faran gaudir encara més de la visita. Us anirem informant.

També podreu comprar els productes que nosaltres produïm i d’altres que es fan a La Selva.

Benvinguts a Pagès

Bienal. Juny. Can Mir

Viridalia

Durant tres dies tenim obertes les nostres instal·lacions a tots aquells professionals que ens vulguin venir a veure per conèixer de primera mà el que fem, com treballem, com podem col·laborar

Sempre hi ha alguna sopresa esperant als visitants.

Propera edició any 2019