Tast de Pernil Espai Can Mir

Experiències gastronòmiques Espai Can Mir

L’Espai Can Mir és un lloc per viure experiències i la gastronomia i la cultura dels sabors hi tenen un paper molt important. Mirem de posar a l’abast de tots alguns dels productes catalans més destacats per tal de conèixer-los i apreciar-los: oli. formatges, vins, xocolata, pans… A l’Espai Can Mir hem ofert tastos que ens han fet gaudir de la qualitat i excel·lència de totes aquestes delícies i ho hem fet en un ambient cordial i divertit i en un entorno natural meravellós, a la comarca de La Selva.

Som sensorials. Ens agrada olorar, tocar i, per descomptat, tastar. Per això, a les experiències habituals de l’Espai Can Mir –tallers de destil·lació aromátiques, cosmètica natural, jardineria vertical, horta domèstica…– hi hem afegit els tastos i maridatges de productes catalans, molts d’ells amb la col·laboració i mestratge de Ramon Roset, analista sensorial, i d’altres empreses punteres de la gastronomia catalana com Masia Can Viver productora d’oli extra verge d’oliva.

 

La propera temporada tindrà molt de gastronòmica a l’Espai Can Mir, seguirem amb els tastos i maridatges, investigarem sabors i combinacions, ens sorprendrem amb nous productes i aprofondirem en altres més habituals i, segur, ens ho passarem genial.