Benvinguts a Pagès. Espai Can Mir

Espai Can Mir a Benvinguts a Pagès

El primer cap de setmana de juny (dies 3, 4 i 5 de juny) Espai Can Mir obre les seves portes a tots els que vulgueu venir a vistar-nos.

Torna “Benvinguts a Pagès”

Com l’any passat l’Espai Can Mir participem a Benvinguts a Pagès.

Quan vingueu podreu veure què cultivem, com ho cultivem i en quines instal·lacions ho fem. Podreu donar una volta pels camps de cereals que hi ha a l’entorn de l’hivernacle i de la casa, comprovar si als fruiters hi ha alguna fruita i donar un cop d’ull a la col·lecció de planta mediterrània que hi ha al voltant. També podreu anar a veure l’hort per saber quines verdures s’hi fan i participar al taller d’horta domèstica que farem el diumenge pel matí. I, què us semblaria fer una passejada per sota els arbres que marquen el Camí del Mig?  i -si porteu un smartphone- també podreu veure part de la feina que hi fem al llarg de l’any.

Diumenge al matí taller d’horta domèstica a l’Espai Can Mir. Aprèn com preparar la terra, a triar les plantes més adequades a cada estació de l’any, parlarem dels calendaris, de com influeix el temps en la feina i de com seleccionar les plantes i plantar-les en funció de les seves necessitats i de les seves característiques…

Espai Can Mir

A nosaltres ens agradarà molt rebre-us i explicar-vos-ho. I estem segurs que a vosaltres us agradarà gaudir d’una bona estona envoltats de tots els tons del verd.

Més informació a la web Benvinguts a Pagès