L'escola visita Can Mir

Les escoles visiten Can Mir

Can Mir s’omple de rialles i corredisses, els nens i nenes vénen a conèixer aquest espai, visiten el viver, fan un taller de jardineria vertical i també a escolten les aventures d’un pèsol que es diu Manel. Can Mir està obert a les escoles i organitza visites amb un munt d’activitats per descobrir el món de les plantes i passar-ho genial.

Els nens i nenes de l’escola Santa Maria dels Apòstols, de Barcelona van venir a conèixer Can Mir i el mon de les plantes el dimecres dia 9 de maig acompanyats de les seves mestres Cristina, Paula i Francesca.

Vam passar gairebé tot el dia junts i tot passejant pel camp vam tenir ocasió de veure el cau que els conills tenen a Can Mir i les abelles que hi viuen a prop. Després l’Anna ens va fer una visita guiada pel viver on vam veure plantes de tot tipus: unes que feien molta olor, d’altres que en tocar-les semblaven de vellut, unes altres que s’enfilaven amunt… va ser una estona molt divertida.

Quan vam acabar la visita, ja teníem a punt tots els materials per al mini-taller de jardineria vertical. Amb ben poques coses, una fusta, dos pots de iogurt, dues plantes i uns cordills, vam muntar una peça per penjar a qualsevol paret de casa per fer bonic i, a la vegada, sentir el perfum que les aromàtiques desprenen.

Després vam dinar i vam jugar tan com vam voler per fora… fins que la pluja ens va fer entrar a la casa, però en Joan ja tenia previst explicar-los un conte. Va d’un pèsol que es diu Manel.

A l’hora de marxar, l’Isidre, el conductor de l’autocar, va venir a buscar el grup i el va portar de tornada a Barcelona.

Va ser una jornada divertida i interessant i creiem que profitosa per a tots.

Moltes gràcies Cristina, Francesca i Paula!

Fins la propera!!!!