El taller del dia 27

Ahir, 27 de setembre, vam tenir una nova edició del taller de Microjardineria. Podem dir que va ser el més internacional dels que hem celebrat fins el moment, ja que vam comptar amb l’assistència del Francesco, que és italià, i del Martín, peruà amb ascendència alemanya. Pel que fa a la resta d’amics, uns venien del Maresme i d’altres del Vallès Oriental.

 Sota els consells de la Leo Alós, vam fer jardins de tota mena: clàssics com el de l’Armando, innovadors com el del Martín, monocroms com el de la Sylvia o sorprenents com el del Jordi. I una vegada més vam comprovar la capacitat creativa dels assistents. Amb la perspectiva d’una peça única desenvolupada en un entorn com el de Can Mir, tothom va poder -i voler- posar sobre la taula totes les seves dots artístiques.

Al final, foto de família. Un altre motiu per riure una estona. I, com que el temps ens va respectar, vam poder gaudir d’un dia de sol i una temperatura més que agradable que van prolongar la trobada fins ben entrada la tarda. Us en deixem algunes imatges.

L'Ariadna va col·locant els diferents elements amb delicadesa.
L’Ariadna va col·locant els diferents elements amb delicadesa.
Un microjardí en una caixa de fruita.
Un microjardí en una caixa de fruita.
L'Armando amb cara de satisfacció. Sembla que el projecte avança...
L’Armando amb cara de satisfacció. Sembla que el projecte avança…
Comments are closed.