Els tallers de Can Mir

Cada dissabte i diumenge a l’Espai can Mir fem tallers. Cada setmana organitzem un nou tema amb el que descobrir noves coses per fer amb plantes, noves formes de gaudir-ne i de divertir-nos. Però sobretot, descobrim la pròpia creativitat. Cada setmana un o altre ens sorprèn amb noves propostes i noves execucions arran del tema que plantegem.

Aquí en tens alguns exemples.

Les plantes i tu

Taller Espai Can Mir

Tot el que et cal saber sobre les plantes: com escollir-les, com plantar-les, com tenir-ne cura. Com ens hi hem d’aproximar. I també què en podem esperar.

Microjardineria

Calendari Can Mir Microjardineria

Com elaborar peces de decoració que vagin més enllà dels centres de flors o dels testos amb plantes. Petits jardins de sobretaula a l’abast de tots i per a qualsevol lloc.

Contes a l'aire lliure

taller Espai Can Mir

Contes per a nens i nenes explicats amb tots els recursos que l’entorn de l’Espai Can Mir ens posa a l’abast. Una manera de fer viure les històries de forma interactiva.

Cuina

Espai Can Mir

Amb flors, amb ratafia, freda, dolça… les possibilitats de cuinar d’una altra forma són infinites. I les de fer-ho amb ingredients naturals, també.

Regals de Nadal

Taller Espai Can Mir

Les plantes sempre són un bon regal, però si les vestim de festa, encara més. Una forma diferent de regalar: peces de decoració amb les plantes com a protagonista.

Calendari d'Advent

Taller Espai Can Mir Nadal

Una audaç combinació de les tècniques pròpies del scrap booking amb la micro-jardineria, amb un resultat sempre sorprenent.

Del Pinterest a casa

taller Espai Can Mir

Manualitats amb encant. Poder tenir aquelles peces que hem vist a la xarxa, moltes vegades és més fàcil, més divertit i més barat del que sembla.

Destil·lem aromàtiques

Lavandula angustifolia Espai Can Mir

Primer de tot donem una volta per el viver que hi ha a Can Mir, recollim el material vegetal i el destil·lem. El resultat és la seva essència, el seu producte més perfumat. El seu aroma en forma d’oli.

Horta domèstica

Taller Espai Can Mir

Si ens agrada la verdura autèntica, per què no aprendre a cultivar-la? Possiblement sigui la millor manera de conèixer i practicar els hàbits alimentaris més saludables.

L'Espai Can Mir també ofereix

Espai Can Mir. Visites guiades al viver

Visites guiades al viver

Un recorregut per el viver de la mà de l’Anna, on podrem veure què hi fem i com ho fem, i on també podrem posar en pràctica algunes de les tècniques que l’Anna ens va explicant: com es planta, com es poda, com es rega…

Espai Can Mir. Sessions de formació

Sessions de formación

Classes teòriques i pràctiques a l’entorn de la horticultura i tot el que l’envolta: des del cultiu in vitro de plantes, fins les estructures que s’utilitzen.

El nivell, la temàtica i els elements en joc s’adeqüen als objectius docents de l’escola, així com a l’edat i les possibilitats dels alumnes.

Espai Can Mir. Serveis a Empreses

Serveis a empreses i institucions

Lloguer de les instal·lacions per a sessions de creativitat, team building, brand review… Organització d’esdeveniments específics (conferències, actuacions, mostres…).

Creació i producció de regals d’empresa.