Experiències Espai Can Mir

Els dissabtes i diumenges a l’Espai Can Mir vivim experiències úniques, totes elles vinculades al món dels sentits. Descobrim tot el que ens ofereixen les plantes, fem tastos gastronòmics, ens divertim i expliquem contes, posem l’hort a punt, estimulem la creativitat, celebrem les tradicions…   Cada setmana a l’Espai Can Mir tenim noves propostes, t’hi apuntes?.

Les plantes i tu

Taller Espai Can Mir

Tot el que et cal saber sobre les plantes: com escollir-les, com plantar-les, com tenir-ne cura. Com ens hi hem d’aproximar. I també què en podem esperar.

Microjardineria

Calendari Can Mir Microjardineria

Com elaborar peces de decoració que vagin més enllà dels centres de flors o dels testos amb plantes. Petits jardins de sobretaula a l’abast de tots i per a qualsevol lloc.

Contes a l'aire lliure

taller Espai Can Mir

Contes per a nens i nenes explicats amb tots els recursos que l’entorn de l’Espai Can Mir ens posa a l’abast. Una manera de fer viure les històries de forma interactiva.

Caça Tions

El Caçations de l’Espai Can Mir

Unes setmanes abans de Nadal, el tions vénen a l’Espai Can Mir per amagar-s’hi tot  esperant que els nens vinguins a trobar-los. Un joc màgic en un entorn natural magnífic.

Regals de Nadal

Taller Espai Can Mir

Les plantes sempre són un bon regal, però si les vestim de festa, encara més. Una forma diferent de regalar: peces de decoració amb les plantes com a protagonista.

Calendari d'Advent

Taller Espai Can Mir Nadal

Una audaç combinació de les tècniques pròpies del scrap booking amb la micro-jardineria, amb un resultat sempre sorprenent.

Benvingut a pagès

Can Mir. Benvinguts a Pagès

Cada mes de juny Espai Can Mir obre les seves portes a tots els qui vulgueu experimentar com és de xulo viure a pagès. Visitarem totes les instal·lacions i viuren una gran aventura.

Destil·lem aromàtiques

Lavandula angustifolia Espai Can Mir

Primer de tot donem una volta per el viver que hi ha a Can Mir, recollim el material vegetal i el destil·lem. El resultat és la seva essència, el seu producte més perfumat. El seu aroma en forma d’oli.

Horta domèstica

Taller Espai Can Mir

Si ens agrada la verdura autèntica, per què no aprendre a cultivar-la? Possiblement sigui la millor manera de conèixer i practicar els hàbits alimentaris més saludables.

Tastos i marigatges

copes2

De formatges, oli, vins, arrossos, pans… a l’Espai Can Mir ens encanten els sabors més autèntics d’aquesta terra i volem saber com combinar-los i treure’n el millor.

Jardineria vertical

Espai Can Mir

Aquesta activitat permet aprendre com fer un jardí vertical, quines plantes són les més adequades i com cuidar-lo. Un dels nostres tallers més clàsics.

Horta per nens

Horta per a nens. Experiencies Espai Can Mir

Els nens són els gran protagonistes de moltes de les activitats que fem a l’Espai CAn Mir. És genial veure com feinejen, remouen la terra i planten en el hort.

L'Espai Can Mir també ofereix

Espai Can Mir. Visites guiades al viver

Visites guiades al viver

Un recorregut per el viver de la mà de l’Anna, on podrem veure què hi fem i com ho fem, i on també podrem posar en pràctica algunes de les tècniques que l’Anna ens va explicant: com es planta, com es poda, com es rega…

Espai Can Mir. Sessions de formació

Sessions de formación

Classes teòriques i pràctiques a l’entorn de la horticultura i tot el que l’envolta: des del cultiu in vitro de plantes, fins les estructures que s’utilitzen.

El nivell, la temàtica i els elements en joc s’adeqüen als objectius docents de l’escola, així com a l’edat i les possibilitats dels alumnes.

Espai Can Mir. Serveis a Empreses

Serveis a empreses i institucions

Lloguer de les instal·lacions per a sessions de creativitat, team building, brand review… Organització d’esdeveniments específics (conferències, actuacions, mostres…).

Creació i producció de regals d’empresa.