Benvinguts a Pages 2018 Espai Can Mir

Can Mir diu Benvinguts a Pagès

Dos dies de portes obertes per conèixer tot el que fem a Can Mir, viure l’apassionant món de les plantes, recòrrer la finca fent descobertes a cada pas i passar una jornada fantàstica en un entorn natural privilegiat.

Aquest és el tercer any que Can Mir obre les seves portes el cap de setmana de Benvinguts a Pagès. Però enguany hem preparat moltes activitats per compartir en família i per conèixer de prop cadascuna de les plantes que conreem al nostre viver. Per això hem confeccionat un programa molt amè i divertit que estem segurs que us encantarà.

Visites al viver

A les hores en punt, l’Anna us acompanyarà en una visita a fons pel viver de Can Mir, una visita poc habitual en aquesta mena d’instal·lacions, perquè podreu conèixer totes les plantes no només amb la vista, si no també amb el tacte i l’olfacte. Sàlvia, espígol, alfàbrega… tot un univers aromàtic del que a Can Mir en tenim una mostra molt àmplia, amb més de 25 espècies diferents.

Jardí de plantes aromàtiques i remeieres

Volem explicar-vos quines són les caracterítiques i les propietats de les plantes aromàtiques i remeieres i ho farem mitjançant un catàleg viu de plantes. Es tracta d’un jardí que recull totes les especies que tenim a Can Mir. Aquí també les podreu tocar, olorar, veure i podreu saber quina és la més adequada per a cada ocasió.

Lavandula angustifolia Espai Can Mir

 

Recorregut per Can Mir

Us proposem una passejada activa per tota la finca de Can Mir seguint un itineari ple d’atractius i descobertes.

Treballar a l’hort i escoltar contes

A les 12 del migdia tots els nens tindran una cita a l’hort de Can Mir, on podran feinejar i conèixer com es treballa la terra per obtenir les verdures i hortalises que mengem cada dia. I després en Joan explicarà contes màgics, de natura, de pèsols i altres vegetals que viuen a Can Mir i que volen conèixer tots el nens i nenes que vindran aquest cap de setmana.

Benvinguts a Pagès