Destil·lem aromàtiques

Destilació aromàtiques Espai Can Mir

L'essència dels aromes

14/04/2018

  • Qué farem: Aprendrem quines són les bases de la destil·lació, amb quines eines hem de comptar, com funciona l’alambí, de què requereix…
  • Seleccionarem i prepararem les plantes que destil·larem (aromàtiques cultivades a Can Mir)
  • Separarem els diversos productes resultants de la destil·lació (olis, hidrolats…)
  • Proposarem utilitzacions d’aquests productes per a la nostra llar (o la nostra activitat habitual)
  • Expert: Josep Maria Vallès
    • Enginyer agrònom format a Barcelona i Lleida. Després d’uns anys a Veneçuela i Bolívia, va tornar i va treballar a diversos vivers. Ha estat professor de diversos nivells educatius.
    • Creador i impulsor de la cooperativa Tarpuna (que significa “sembrar” en quítxua) des de la que desenvolupa projectes de formació, divulgació i agricultura social.
  • Horari: matins (11:30 a 13:00).
  • Preu: 25 €

Reserva la teva plaça ara!

Truca’ns

972 164 613

677 487 488

o omple el següent formulari

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge